Link naar Zwanger; taal en voorlezen

Zwanger; taal en voorlezen

Donderdag 30 maart organiseren GGD Zaanstreek-Waterland en De Bieb weer een bijeenkomst ‘Zwanger; taal en voorlezen’. Je kunt hier van 19.30 tot 20.30 uur tips krijgen en vragen stellen over de taalontwikkeling van je baby. De logopedist van GGD Zaanstreek-Waterland en de BoekStartcoach van De Bieb verzorgen deze bijeenkomst via Zoom. Dus je kunt het thuis volgen.

Let op: de bijeenkomst van 30 maart is een fysieke bijeenkomst en wordt gehouden in de Poelenburcht in Zaandam van 14.30  – 15.30 uur.

Wist je dat de baby in je buik jouw stem al heel snel kan horen en herkennen? Als je 24 weken zwanger bent, dan is je kindje hier zelfs actief naar aan het luisteren! Het is daarom heel leuk en gezellig om tijdens je zwangerschap contact te maken met je baby. Als je praat, liedjes zingt en/of kleine rijmpjes of verhaaltjes voorleest, reageert je baby op je stem.
Wil je meer hierover weten? Bekijk het filmpje over de bijeenkomst: https://youtu.be/11uE5mvHoKg en geef je op voor de bijeenkomst! Ook je partner kan meedoen! Na aanmelding krijg je een link en een wachtwoord waarmee je kunt deelnemen.