Oostzaan

Wormerland

Zaanstad

Het Jeugd Preventie Programma (JPP) is er voor jongeren van 10 tot 23 jaar uit de gemeente Zaanstad. Ze kunnen je op heel verschillende gebieden ondersteunen. Of je nu worstelt met hoe het op school of thuis gaat, of je problemen hebt met werk, vrije tijd of vrienden. Of dat je wat extra ondersteuning kunt gebruiken op het gebied van geld, huisvesting of gezondheid. Je kunt bij hen terecht.

Heb je vragen of problemen en weet je niet bij wie je moet zijn? JEZ kan jou helpen aan de juiste informatie. Je kunt ze elke dag tussen 14.00 en 22.00 uur appen, telefoon 06-12036059.
Wil je meer weten? Kijk dan op de site van de Hoofdzaak.

Straathoekwerk zet zich in voor jongeren van 12 tot 27 jaar. De medewerkers werken onder andere op straat. Ze bieden persoonlijke hulp en dienstverlening.
Heb jij vragen op het gebied van huisvesting, geldzaken, dagbesteding, relaties, problemen met ouders etc.? Ga dan eens naar Straathoekwerk. Samen met een medewerker kijken wij tijdens het aanmeldgesprek wat je wilt. En hoe we de beste hulp kunnen inzetten.

Op dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 – 16.00 uur is de inloop op Vinkenstraat 58a in Zaandam. Kom eens langs en je krijgt direct een gesprek. Er is geen wachtlijst.
Je kunt ook bellen: 075-6531990 of mailen: straathoekwerk@ggdzw.nl.

In Zaandam en Wormerveer zijn elke week gratis ZaansFit Beweegclubs voor  tieners die te zwaar zijn en fitter willen worden. Plezier staat voorop! Kijk op www.zaansfit.nl voor meer informatie.