Extra info met betrekking maatregelen rondom coronacrisis

De JGZ en het CJ zijn op de gebruikelijke manier bereikbaar. We vermijden fysiek contact, daarom zijn spreekuren beperkt tot ‘kritische processen’. Dat zijn de vaccinaties, zorg voor de pasgeborenen en maatwerk als het gaat om ernstige problematiek of crisis.

We hebben de inzet op de JGZ advieslijn en de pedagogische advieslijn verdubbeld, dus we staan klaar voor alle vragen van ouders, en professionals. Alle vaste contactpersonen voor onderwijs, huisartsen en kraamzorg zijn ook telefonisch bereikbaar. Met extra vragen staan er jeugdartsen klaar om een passend antwoord te vinden.

 

Centrum Jong is er voor alle kinderen in onze regio, klein en groot, en hun ouders en verzorgers. Net als u willen wij dat hun kind gezond en veilig opgroeit. Wij ondersteunen daar graag bij.

Samen zoeken we naar oplossingen die voor de ouders/verzorgers en kind werken. Dat kan bijvoorbeeld met een logopedist, pedagoog, maar bijvoorbeeld ook met de VTO-teams, VoorZorg of Video Home Training. Of met samenwerkingspartners, zoals het Jeugdteam Zaanstad of Jeugdteam OostzaanWormerland.

Voor u als professional zijn wij een vraagbaak voor collegiaal overleg.