""

Centrum Jong is er voor alle kinderen in onze regio, en hun ouders en verzorgers. Net als jij willen wij dat je kind gezond en veilig opgroeit. Wij steunen je daar graag bij. Je kunt ons bellen en mailen of binnenlopen bij een van onze locaties. Wij geven vrijblijvend en gratis advies.

Het maakt niet uit wáár of hóe je vraag binnenkomt, we denken met je mee. Samen vinden we antwoord op grote en kleine vragen. Bijvoorbeeld over eet- en slaapproblemen bij je peuter, je kindje zindelijk maken, pesten, angsten, ruzies tussen kinderen. Of het omgaan met alcohol en drugs. Samen zoeken we naar oplossingen die voor jou en je kind werken. Dat kan bijvoorbeeld met een logopedist of pedagoog. Maar ook met Video Home Training. Of met samenwerkingspartners, zoals het Jeugdteam Zaanstad of Jeugdteam OostzaanWormerland.

Extra info met betrekking maatregelen rondom coronacrisis

  • De hielprik en de gehoorscreening gaan door.
  • De prenatale en intake huisbezoeken gaan door. We komen bij je thuis en als dat niet kan voor de veiligheid dan spreken we je met beeldbellen.
  • Contactmomenten met een vaccinatie of screening (bijvoorbeeld heupen en hart) voeren de jeugdverpleegkundige en de jeugdarts uit op het consultatiebureau.
  • Andere contactmomenten voeren de jeugdverpleegkundige en jeugdarts zoveel mogelijk telefonisch uit. Op indicatie zien we wel kinderen.
  • We hebben onze telefonische en digitale bereikbaarheid en informatie op de website uitgebreid om ouders te kunnen helpen met vragen en advies.
  • De inloopspreekuren zijn als inloopmogelijkheid vervallen. Je kunt hiervoor vooraf een afspraak maken.
  • We voorkomen volle wachtkamers en zorgen voor het veilig uitvoeren van huisbezoeken. We nemen hygiëne in acht en houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. We doen vooraf een check op gezondheid van ouder en kind. Door de coronamaatregelen kunnen spreekuren maar half gevuld worden. We houden daarom veel meer spreekuren dan gebruikelijk.

HPV keuzehulp

Linkto:https://www.centrumjong.nl/nu-ook-hpv-prik-voor-jongens/

Download de GroeiGids App

GroeiGids app

Voor al je opvoedvragen en het bijhouden van de ontwikkeling van je kind.

GroeiGids App downloaden in Apple App Store GroeiGids App downloaden op Google Play

Chat nu met ons!

Kinderen 0-12 jaar

Heb je vraag? Je kunt hierover chatten met een jeugdverpleegkundige op https://www.ouderchat.nl.
Op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 20.30 uur.

Op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.