Link naar: Centrum Jong, dé plek in de Zaanstreek voor al je vragen over opvoeden, opgroeien en nu ook jeugdhulp.

Jeugdteam Oostzaan

In de Jeugdteams van Oostzaan Wormerland zitten verschillende professionele werkers, zoals pedagogen, maatschappelijk werkers, psychologen en verpleegkundigen Ze kunnen ouders met raad en daad bijstaan bij de ontwikkelingen en opvoeding van hun kind(eren). Geen vraag of probleem is hen vreemd. Dus laat ouders vooral contact met hen opnemen.
Bel om contact op te nemen op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur met 0618 976 879 of stuur een e-mail naar info@jeugdteamoostzaanwormerland.nl.

Jeugdteam Wormerland

In de Jeugdteams van Oostzaan Wormerland zitten verschillende professionele werkers, zoals pedagogen, maatschappelijk werkers, psychologen en verpleegkundigen. Ze kunnen ouders met raad en daad bijstaan bij de ontwikkelingen en opvoeding van hun kind(eren). Geen vraag of probleem is hen vreemd. Dus laat ouders vooral contact met hen opnemen.
Bel om contact op te nemen op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur met 0618 976 879 of stuur een e-mail naar info@jeugdteamoostzaanwormerland.nl.

Jeugdteam Zaanstad

Vanaf 24 augustus is het Centrum Jong Zaanstad nog meer dé plek waar ouders met hun vragen terecht kunnen. Zijn het enkelvoudige of niet- complexe vragen of gezinsproblematiek, dan gaat het Centrum Jong dit zelf oppakken. Centrum Jong biedt een breed scala aan preventieve activiteiten voor ouders en kinderen. Is het complexe problematiek meldt het Centrum Jong het gezin aan bij het Jeugdteam.

Aanmeldingen voor het Jeugdteam lopen vanaf 24 augustus 2020 via Centrum Jong of Sociaal Wijkteam, huisarts of school. Rechtstreeks aanmelden kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur via 075 – 651 83 40. Als u buiten deze tijden belt, dan nemen we later contact met u op. Maar u kunt ook het aanmeldformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. U kunt uiteraard ook contact opnemen voor overleg.

Ouders kunnen uiteraard zich ook zelf aanmelden.