Link naar Online oudervoorstelling ‘iSocial’ van Theatergroep Zwerm

Online oudervoorstelling ‘iSocial’ van Theatergroep Zwerm

Voor ouders met leerlingen op het voortgezet onderwijs in Zaanstad

Het leven van jongeren speelt zich steeds meer online af. Deze online wereld verandert altijd en is voor veel volwassenen bijna niet bij te benen. Daarom organiseren GGD Zaanstreek-Waterland, Brijder Jeugd en theatergroep Zwerm op woensdag 1 december van 19.30 uur tot 20.45 uur een gratis online oudervoorstelling over social media & gamen. Dit is voor alle ouders met leerlingen op het voortgezet onderwijs in Zaanstad.

De voorstelling iSocial volgt Naomi, Nick en Femke. Drie middelbare scholieren die hun weg proberen te vinden in de wereld van internet en social media. Wat zet je er wel op en wat absoluut niet? Wat is veilig? Hoe weet je of iemand echt is? Al deze vragen komen voorbij in de voorstelling iSocial. Thema’s die aan bod komen zijn: privacy, cyberpesten, online do’s en dont’s, sexting, online identiteit en alles wat verder bij deze online wereld hoort. Daarnaast gaan ze in op gamen en gameverslaving.

Het twee deel van de voorstelling is een interactief nagesprek. De acteurs bespreken met u een aantal stellingen en u kunt vragen stellen. Ook geven zij praktische tips en handvatten om het gesprek met uw kind aan te gaan over dit thema.

Aanmelden is niet nodig. Op de website van het cursusbureau vindt u onder het kopje ‘nieuws’ de link naar de online oudervoorstelling.

We zien u graag op woensdag 1 december!