Link naar Nog plek bij KOPP groep voor 8 - 12 jarigen

Nog plek bij KOPP groep voor 8 – 12 jarigen

Kent u een kind tussen de 8 en 12 jaar met een ouder die psychische problemen heeft of verslaafd is? Misschien is de KOPP groep voor 8-12 jarigen dan iets voor hem/haar?
In deze groep komen ze kinderen met dezelfde ervaringen tegen. Kinderen merken door deze groep dat ze niet de enige zijn en kunnen zo hun verhaal kwijt. Ze praten met en luisteren naar elkaar en voeren (creatieve) opdrachten uit.
De KOPP groep komt vanaf maandag 8 mei wekelijks 7 keer bij elkaar van 15.30-17.00 uur in Buurtcentrum de Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer. Er kunnen nog een paar kinderen meedoen.

Wat doet de KOPP groep?

We helpen door bijvoorbeeld inzicht te geven in emoties die kinderen hebben, handvatten mee te geven hoe zij hier mee om kunnen gaan, de weerbaarheid van de kinderen te versterken en hun kennis te vergroten van de problematiek van hun ouder(s). Elke bijeenkomst hebben we het over een ander thema. De kinderen kunnen praten met anderen, gevoelens delen en herkenning bij elkaar vinden.

De ouders krijgen een uitnodiging voor een ouderavond. Tijdens deze avond gaan de trainers de vader en/of moeder meer vertellen over de groep en kunnen de ouders vragen aan hen stellen.

Aanmelden kan via de website van het Cursusbureau: www.Cursusbureauzaanstreek.nl