Link naar Lekker in je Life

Doe mee met Lekker in je Life!

Heb je al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Centrum Jong start op dinsdag 21 januari van 16.30 – 17.30 uur met de gratis cursus ‘Lekker in je life!’. Dit is voor kinderen van 8 tot 13 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken voor een goede balans in leefstijl. Voor jullie als ouders zijn er 6 ouderbijeenkomsten.

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van een uur in Oostzaan. Afhankelijk van de lesstof geeft een pedagoog of een diëtist de cursus. De sportcoach gaat met de kinderen sporten in de sporthal de Greep, naast Centrum Jong. Ze geven jullie manieren mee om thuis snel aan de slag te gaan.

De begeleiders hebben het tijdens de cursus over ‘lastige momenten’. En hoe je je kind kunt helpen een goede keus te maken. Een evenwicht vinden tussen eten en bewegen is namelijk niet altijd makkelijk voor kinderen. Er is zoveel te krijgen in deze tijd! Je kijkt ook naar je persoonlijke uitdagingen op het gebied van gezond en fit leven. Leuk en nuttig!

Na de cursus gaan de kinderen nog door met sporten. Ze gaan ontdekken welke sport er het beste bij hen past.

De cursus Lekker in je Life! levert je veel op, dus meld je snel aan via deze link of stuur een mail naar centrumjong@ggdzw.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rianne de Haas: 06-53707416 of Marieke Pauw 0620391239. Of stuur een mail naar centrumjong@ggdzw.nl met als onderwerp ‘Lekker in je life!’