Linkto: Doe na de zomervakantie mee met ‘Lekker in je Life!’

Doe na de zomervakantie mee met ‘Lekker in je Life!’

Heeft je kind overgewicht of obesitas en willen jullie samen werken aan een gezonde manier van leven? Na de zomervakantie start bij voldoende belangstelling op donderdag in de namiddag het leefstijlproject ‘Lekker in je Life’. Centrum Jong organiseert dit samen met diëtistenpraktijk Alimentum en Fysiotherapie Verantwoord Bewegen. Dit doen ze voor de gemeenten Oostzaan en Wormerland. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar en hun ouders en/of verzorgers uit deze gemeentes, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op naar een gezonde manier van leven, kunnen hieraan meedoen. De activiteiten zijn in Wormer bij Fysiotherapie Verantwoord Bewegen en in de gymlokaal van ICBS WormerWieken

Lekker in je Life bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van een uur voor de ouders en 8 sportlessen van een uur voor de kinderen. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen jullie training van de pedagoog, diëtist of fysiotherapeut. Ze bieden jullie alle belangrijke kennis voor een gezonde manier van leven en ook tips om thuis verder aan de slag te gaan. Zo komt aan de orde hoe je je kind kunt helpen een gezonde keuzes te maken. Een evenwicht vinden tussen eten en bewegen is namelijk niet altijd makkelijk voor kinderen. Er is zoveel te krijgen in deze tijd!

Willen jullie je aanmelden voor dit leefstijlproject of heb je vragen? Neem dan contact op met Rianne de Haas: 06-53707416 of rdehaas@ggdzw.nl.