Link naar Lekker in je life 2021

Lekker in je life in 2021

Vind de sport die bij jou past en doe gratis mee aan lekker in je life!
In Wormerland start deze training als er voldoende deelnemers zijn.
Op donderdag van 16.00-17.00, 12 keer voor de kinderen.

De cursus is voor kinderen tussen 8 tot 13 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken voor een goede balans in leefstijl. Voor jou als ouder zijn er 6 ouderbijeenkomsten van een uur in Wormerland. Afhankelijk van het onderwerp geeft een pedagoog of een diëtist de cursus.

Ze geven jullie manieren mee om thuis snel aan de slag te gaan. De begeleiders hebben het tijdens de cursus over ‘lastige momenten’. En hoe je je kind kunt helpen een goede keus te maken. Een evenwicht vinden tussen eten en bewegen is namelijk niet altijd makkelijk voor kinderen. Er is zoveel te krijgen in deze tijd! Je kijkt ook naar je persoonlijke uitdagingen op het gebied van gezond en fit leven. Leuk en nuttig!

De sportcoach gaat ondertussen met de kinderen sporten in de sporthal de Balk, naast de school Wormerwieken. Na de cursus gaan de kinderen nog door met sporten. Ze gaan ontdekken welke sport er het beste bij hen past.

De cursus Lekker in je Life! levert je veel op, dus meld je snel aan via deze link of stuur een mail naar centrumjong@ggdzw.nl.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Rianne de Haas: 06-53707416 of Marieke Pauw 0620391239. Of stuur een mail naar centrumjong@ggdzw.nl met als onderwerp ‘Lekker in je life!’