Link naar De GroeiGids app is vernieuwd

De GroeiGids app is vernieuwd

De GroeiGids app is vernieuwd: een nieuwe frisse vormgeving en verbeterde navigatie. Ouders vinden in de app antwoord op al hun vragen over gezond opgroeien en opvoeden.
Zo ondersteunt de GroeiGids app alle (aanstaande) ouders in Nederland in elke levensfase met betrouwbare informatie.

Meer gebruiksgemak

Met een nieuwe frisse vormgeving en verbeterde navigatie is de app klaar voor de toekomst. De vernieuwde menubalk onderin en het overzicht scherm zorgen voor meer gebruiksgemak.

Een moeder over de nieuwe app: “Wat een verbetering! Véél gebruiksvriendelijker en overzichtelijk. In één oogopslag is te zien waar je dingen kunt vinden en invoeren. Je kunt makkelijk schakelen tussen twee kinderen.”

De GroeiGids app wordt ontwikkeld door 20 samenwerkende GGD- en JGZ-organisaties in heel Nederland. Ouders in deelnemende regio’s vinden in de app ook contactgegevens van de organisatie. Zo stimuleert de app het contact tussen ouders en de jeugdgezondheidszorg.

Ouders die de app al langer gebruiken moeten de app opnieuw downloaden en vinden al hun gegevens weer terug in de vernieuwde app. Op het YouTube-kanaal van de GroeiGids vinden ouders een kort filmpje met uitleg over de vernieuwde app.

Wil je GroeiGids app uitproberen? Je downloadt de nieuwe GroeiGids app gratis in de App store of Google Play store.