Link naar Cursus Zwanger & Fit nu ook op vrijdagochtend

Cursus Zwanger & Fit nu ook op vrijdagochtend

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! GGD Zaanstreek-Waterland organiseert nu ook op vrijdagochtend onze Zwanger & Fit cursus, in de Lorzie in Wormerveer. De eerstvolgende cursus start op 8 juli van 9.30 uur tot 10.45 uur.

‘Zwanger en fit’ is een combinatie van training en coaching. Het is een praktische no-nonsense cursus. De meest veelzijdige en complete zwangerschapscursus die er is. Je krijgt oefeningen voor je conditie en belangrijke spieren rondom het bekken. En tips over bijvoorbeeld je houding en hoe je kunt ontspannen. Die pas je dagelijks toe en leveren een enorme winst op voor jezelf en je zwangerschap!

Je krijgt ook informatie over de bevalling. Zo weet je wat je straks kunt doen om de weeën op te vangen. En hoe kun je je ademhaling gebruikt tijdens de bevalling.

De cursus bestaat uit 10 lessen: 7 lessen vóór de bevalling (waarvan één partnerles) en 3 erna (met onder andere een les van een pedagogisch adviseur). De cursus kost € 45,-. Meld je nu aan via: www.cursusbureauzaanstreek.nl.