Link naar Cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ in Wormer

Cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ in Wormer

Wordt het gedrag van je tiener teveel voor je? Zijn jullie het nooit eens en schreeuwen jullie thuis veel naar elkaar? Of misschien neem je niet eens meer de moeite om te praten met je puber. Maar je maakt je wel zorgen, want waar gaat dit naartoe? Of misschien is het niet zo erg. Maar besef je je ineens dat dingen zo kunnen veranderen? Je wilt graag zoveel mogelijk weten over Positief Opvoeden, zodat je voorbereid bent als het gedrag van je tiener verandert.

De Tienercursus van Positief Opvoeden Triple P 12+ kan je verder helpen. Op donderdag 17 januari start in Wormer van 19.00 tot 21.30 uur de cursus Positief Opvoeden Triple P 12+. Je kunt je vanaf nu hiervoor aanmelden.

Wat houdt de cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ in?
Je leert in de cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ onder ander hoe je:

• ook in de puberteit van je kind een goede band met uw kind kunt houden,
• gewenst gedrag kunt stimuleren,
• ongewenst gedrag kunt hanteren,
• kunt omgaan met risicogedrag.

Na iedere bijeenkomst krijg je huiswerkopdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Voor wie is de cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ bedoeld?
De cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 12 en 19 jaar. Het is verplicht om je van tevoren aan te melden. Na de aanmelding volgt een intakegesprek om te kijken of de cursus geschikt is voor jou.

Aantal lessen
De cursus Positief Opvoeden Triple P 12+ bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, gevolgd door drie telefonische afspraken en één terugkombijeenkomst.
Data: 17, 24, 31 januari, 7 en 28 februari 2019

Locatie
Gemeentehuis Wormerland
Koetserstraat 3
1531 NX Wormer