Centrum Jong activiteiten in Week van de Opvoeding 6 tot 12 oktober

Van 6 t/m 12 oktober 2014 zal de Week van de Opvoeding plaatsvinden, met als thema “ik tel tot 10”. Speciaal voor dit thema heeft het Centrum Jong een themabijeenkomst ontwikkelt die aansluit bij het thema. Scholen en peuterspeelzalen kunnen dit thema aanvragen bij het Centrum Jong via 075-6518340 of via e-mail cursus@ggdzw.nl

Themabijeenkomst door Centrum Jong in de Bieb: Opvoeden met aandacht.
Daarnaast organiseert Centrum Jong op woensdagavond 8 oktober een themabijeenkomst over opvoeden met aandacht in de Bieb Zaandam, Westzijde 170A.

Deze themabijeenkomst is gericht op het brengen van rustmomenten in het hectische gezinsleven. Hoe kun je positieve aandacht brengen in de hectiek van alle dag? Lastige opvoedsituaties worden besproken. En handvatten worden geboden om deze situaties positief om te buigen. We zoemen in op hoe denkprocessen hierin een rol spelen en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen. De themabijeenkomst biedt inspirerende vaardigheden die ouders meer ruimte geven in de opvoeding en de gelegenheid geeft om dicht bij de behoeften van hun kind te staan.

De avond is van 19.00 tot 20.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cursus@ggdzw.nl.