Link naar bewonersbijeenkomst

Bewonersbijeenkomst Poelenburg en Peldersveld

Woon je in Poelenburg en Peldersveld? Kom dan dinsdag 4 februari naar de bewonersbijeenkomst over de toekomst van je wijk in De Tulp 1, Barkstraat 1. Van 18.00 uur – 21.00 is er een gratis warme maaltijd waar ook de burgemeester en wethouders bij zijn. Om 19.00 uur start het programma dat tot 21.00 uur duurt.

Iedereen in Poelenburg en Peldersveld verdient een fijne toekomst. Hier moeten we met z’n allen hard voor werken. Zoals bijvoorbeeld de juffen en meesters, de politie, de gemeente en alle bewoners uit de wijken. Er zijn plannen en afspraken gemaakt voor de toekomst. Jouw hulp is hierbij onmisbaar. Samen werken we aan een mooie wijk.

Wat gaat er de komende jaren gebeuren?

Welke resultaten zijn al behaald? Wat gaat er de komende 20 jaar nog meer gebeuren? Op dinsdagavond 4 februari vertellen wij dit graag. Alle plannen en afspraken voor de toekomst staan in het ‘Pact Poelenburg en Peldersveld’. Dit Pact ondertekenen we deze avond met meer dan 20 organisaties die zich inzetten in de wijken.

We doen het samen met jou

Hoe kunnen we samen ervoor zorgen dat deze plannen een succes worden? Hoe kun je hierbij helpen? Kortom, hoe kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat iedereen in Poelenburg en Peldersveld een fijne toekomst krijgt? We willen hier met jou over in gesprek tijdens de bijeenkomst.

Kom ook!