Deze pagina bevat het testresultaat van de toegankelijkheidsverklaring voor centrumjong.nl. Deze tests zijn uitgevoerd met de WAVE Evaluation Tool van WebAIM.org, ingesteld op WCAG 2.0 niveau AA.

Homepagina

De homepage bevat enkel errors en contrast-errors die te maken hebben met de Google Maps integratie op de homepage. Zoals in de toegankelijkheidsverklaring is toegelicht, bieden we altijd een alternatieve weergave van de locaties in een lijst naast de kaartweergave, waardoor deze website voldoet aan deze eis van de WCAG 2.0 niveau AA. Deze test is gedaan op 19-10-2018:

Testrapportage van toegankelijkheid homepagina

Contactpagina

De contactpagina met contactformulier en adresgegevens, bevat geen errors en contrast-errors volgens WCAG 2.0 niveau AA. Deze test is gedaan op 19-10-2018:

Testrapportage van toegankelijkheid contactpagina

Locatie-pagina

De locatie-pagina bevat enkel errors en contrast-errors die te maken hebben met de Google Maps integratie. Zoals in de toegankelijkheidsverklaring is toegelicht, bieden we altijd een alternatieve weergave van de locaties in een lijst naast de kaartweergave, waardoor deze website voldoet aan deze eis van de WCAG 2.0 niveau AA.Deze test is gedaan op 19-10-2018:

Testrapportage van toegankelijkheid locaties-pagina

Nieuwspagina

De nieuwspagina met nieuwsberichten en ‘lees verder’-knoppen, bevat geen errors en contrast-errors volgens WCAG 2.0 niveau AA. Deze test is gedaan op 19-10-2018:

Testrapportage van toegankelijkheid nieuwspagina

Nieuwsbericht

Een nieuwsbericht met afbeelding, titel, tekst en sociale deelknoppen bevat één error volgens WCAG 2.0 niveau AA. Deze error doet zich voor de in de Readspeaker-functionaliteit die teksten voor laat lezen op de pagina. Het betreft een lege button binnen de speler. Van dit issue is melding gemaakt bij Readspeaker op 19-10-2018. Deze test is gedaan op 19-10-2018:

Testrapportage van toegankelijkheid nieuwsbericht

Ouders-pagina

De ouders-pagina met afbeelding, titels, banner en tekst, bevat geen errors en contrast-errors volgens WCAG 2.0 niveau AA. Deze test is gedaan op 19-10-2018:

Testrapportage van toegankelijkheid tekstpagina