Home

Welkom bij het Centrum Jong in Zaanstad

Opgroeien gaat meestal vanzelf. Maar het kan af en toe ook lastig zijn of je hebt vragen. Over de ontwikkeling of gedrag van je kind. Het is normaal als je vragen hebt of zorgen. Praat erover. Met familie of vrienden en als zij u niet kunnen helpen, met de huisarts of leraar. Trek tijdig aan de bel om te voorkomen dat problemen groter worden of de situatie uit de hand loopt. Voor advies, ondersteuning, een cursus en informatie over gezondheid, opvoeden en opgroeien kun je altijd terecht bij een van de 5 Centra Jong en 5 Jeugdteams in de gemeente Zaanstad.

Webinar: Uw kind en uitgaansdrugs
Op woensdag 26 september organiseert Brijder Jeugd Preventie de webinar Uw kind en uitgaansdrugs. De webinar vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en is gratis te volgen op computer of telefoon.
Datum bericht: 18 september 2018


Vaccinatie Meningokokken 14-jarigen
Binnenkort krijgen alle jongeren geboren tussen 1 mei en 31 december 2004 van het Rijksvaccinatieprogramma een uitnodiging voor vaccinatie met het ACWY vaccin in oktober 2018. Klik verder voor meer informatie.
Datum bericht: 11 september 2018


Inloopspreekuur vervalt
Op maandag 30 juli 2018 vervalt het inloopspreekuur op Centrum Jong locatie Vurehout.
Datum bericht: 31 mei 2018


Ruilmarkt Centrum Jong Krommenie
Centrum Jong Krommenie organiseert Op vrijdag 7 oktober a.s. van 9:30 tot 11 uur een ruilmarkt voor jeugd en gezin! Lees verder.
Datum bericht: 20 september 2016


nieuwsarchief

 

 

 

 

 

 

 

 

 Agenda
Er zijn geen agendaitems.